Mainos
Mainos

Oletko todellinen ruokasnobi? Katso lista ruoista, jotka löytyvät vain hifistelijän keittiöstä

The Daily Meal listasi viisi merkkiä, jotka paljastavat todellisen ruokasnobin. 

Pidätkö itseäsi peruskokkina vai hifistelijänä? Tarkista, montako seuraavista raaka-aineista löytyy sinun kotoasi, niin tiedät vastauksen. Nämä merkit paljastavat, oletko oikeasti ruokasnobi. 

1. Lajitelma erilaisia suoloja

Yksi suola ei todellakaan riitä, kun kyse on ruokahifistelijän keittiöstä. Sen sijaan kaapissa on ainakin merisuolaa, ruususuolaa ja totta kai sormisuolaa viimeistelemään herkkuaterian.

2. Mitä vain, missä on tryffeliä

Tryffeliöljyä, tryffelivoita, tryffelisuolaa... mitä vain, kunhan se sisältää kallista ja herkullista tryffeliä. Kaapista löytyvä tryffelituote onkin mitä selkein merkki siitä, että nyt ollaan keskellä ruokasnobin keittiötä. 

3. Valikoima laatuoluita

Tavallinen kolmosolut tölkissä ei kelpaa, kun ruokasnobi haluaa nauttia oluen. Siksi kaapissa on valikoima pienpanimoiden herkullisia käsityöoluita, ja totta kai myös niille sopivat lasit.

4. Voimakastuoksuiset juustot

Mitä haisevampaa, sen parempaa. Voimakastuoksuiset juustot ovat selvä ruokasnobin merkki. Valmisviipaleita tai perusedamia ei sen sijaan taatusti jääkaapista löydy. 

5. Täydellinen kattilasarja

Ruokahifistelijän keittiössä on moniosainen kattila- ja pannusarja, jonka kaikki osat sointuvat hyvin yhteen ja asettuvat kauniisti kaapissa päällekkäin. Epämääräisiä ja kuluneita ruoanlaittovälineitä ei hifistelijän keittiössä näy. 

Ruokasnobi loihtii toki keittiössään myös maukkaita drinkkejä. Katso vinkit videolta!


 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.