Jos haluat supermehevää broileria, kannattaa harkita sen keittämistä! Insider-sivustolla vinkataan, miten sekä kokonaisesta broilerista että broilerin osista saa keittämällä parasta.
Videolla: Miten broilerinfileet paistetaan oikein? Jaakko Saariluoma yllättyi Kari Aihisen opeista
Moni paistaa broilerinsa pannulla tai uunissa, mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että broilerin voi myös keittää? Kun keität broilerin oikein, saat lukittua kosteuden ja mehevyyden sen sisään.
Insider-sivustolla vinkataan, että keitettyä broileria voi nyhdettynä lisätä helposti salaatteihin, keittoihin, täytettyihin leipiin ja muihin ruokiin.
– Broilerin keittäminen paloissa tai kokonaisena ja nyhtäminen sen jälkeen on yksi helpoimmista tavoista tehdä mehevää ja maukasta broileria! Insiderin toimittaja Taylor Tobin toteaa.
Muista säästää myös kanaliemi
Miten broileri sitten kannattaa keittää, että siitä tulee varmasti mehevää eikä kuivaa? Ruokakirjoittaja ja reseptinikkari Jessica Radhawa neuvoo.
Ensimmäiseksi on syytä muistaa, että hauduttaminen ja keittäminen ovat kaksi eri asiaa. Hauduttamisessa ruokaa kypsennetään pitkään alhaisessa lämpötilassa, mutta keittäminen vaatii kovemmat lämmöt. Hauduttaminen toimii mainiosti herkille ruoille, kuten munille ja kalalle, mutta käy se toki myös broilerin kypsentämiseen. Joidenkin kokkien mielestä hauduttamalla saa entistäkin mehevämmän lopputuloksen broilerille kuin keittämällä.
