Oksettava kuva toi potkut pikaruokalan työntekijälle – jäi kiinni käsi housuissa

taco
Millaiset kädet ovat ruokaasi koskeneet...? Shutterstock

Asiakkaan ottama ällöttävä kuva Taco Bellin työntekijästä toi tälle potkut.

Kun ohiolaisen Taco Bell -ravintolan asiakas huomasi yhden työntekijän käyttäytyvän ällöttävällä tavalla, reagoi hän välittömästi. Asiakas nappasi tilanteesta kuvan ja julkaisi sen Taco Bellin Facebook-sivuilla. Kuvassa työntekijä seisoskelee pikaruokalan keittiössä käsi housuissaan.

Fox 8 -kanavan mukaan työntekijä tunnistettiin, ja hän sai potkut.

– Tämä ei ole lainkaan hyväksyttävää, eikä tällaiselle ole sijaa ravintoloissamme. Ketjumme ryhtyi välittömästi toimenpiteisiin, ja lopetti työntekijän työsuhteen Taco Bellin kanssa sekä koulutti uudelleen koko henkilökunnan. Haluamme asiakkaiden tietävän, että kuvassa oleva henkilö ei ollut koskaan kosketuksissa ruoan kanssa, ja että terveysviranomaiset tarkastivat ravintolan ja hyväksyi sen toimenpiteet, Taco Bell tiedotti.

Lähde: Fox 8

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja