Oikea pekoniunelma! Huikea tosimiesten "sushi" kuorrutetaan nachoilla
Ällöttääkö pelkkä ajatus raa'asta kalasta sushissa? Tämä lihaisa muunnelma japanilaisesta herkusta maistuu varmasti sushinvihaajillekin.
Melkein mille tahansa ruoalle on olemassa pekonipitoinen korvike – nyt myös sushille. COOK WITH MEAT -youtubekanavan videolla opastetaan, miten sushista saa valmistettua "äijäversion".
Unohda siis raaka kala ja keskity olennaiseen: pekoniin, jauhelihaan ja juustoon. Sushirulla päällystetään tietysti murskatuilla nachoilla tai vaihtoehtoisesti kuivatulla sipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria