Mainos

Nyt se on todistettu! Tämä on ehdottomasti paras tapa syödä Jaffa-keksejä

Asiantuntija on nyt paljastanut ylivoimaisesti parhaimman tavan nauttia Jaffa-keksejä. Syötkö keksit kuten oikeasti kuuluisi? 

Kuten monet muutkin asia, myös perinteiset Jaffa-keksit jakavat ihmiset eri leireihin. Osa ihmisistä nauttii keksinsä kahdella puraisulla, osa taas syö keksiä pitkään ja hartaasti edeten reunoilta keskelle. Keksien syöjien joukosta löytyy myös niitä, jotka ahmivat keksin kokonaan suuhunsa, mutta myös niitä, jotka keskittyvät vain täytteen syömiseen. 

Mikä näistä tavoista on sitten oikea? Elintarviketieteiden asiantuntija Stuart Farrimond on nyt selvittänyt ihanteellisimman tavan nauttia Jaffa-keksejä. Farrimondin mukaan kaikista parasta olisi, jo saisit suuhusi tasapainoisen yhdistelmän täytettä, suklaata ja taikinaa. Se onnistuu yhdellä tavalla. 

Keksin keskiosa kruunaa makunautinnon

Asiantuntijan mukaan tämä onnistuu parhaiten syömällä keksi pieninä paloina reunoilta keskelle, eli niin kutsutulla "ympyrä-metodilla".

– Vaikka kahden puraisun taktiikka onkin yleisin tapa Jaffa-keksien syömiseen, tutkijamme tulivat siihen tulokseen, että ympyrä-tekniikalla saadaan optimaalisesti makua ja makeutta. Tämä voidaan saavuttaa vain näykkimällä ensin reunat, ja sitten syömällä keksin keskiosa, Farrimond toteaa.

Tutkimuksen havainnot on julkaistu McVitie’s Zest raportissa, jossa verrattiin keskenään Jaffa-keksien neljää suosituinta menetelmää.

Lähde: Independent

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja