Nyt on tarjolla oikea unelmatyö: Lähde joka päivä aikaisin töistä nauttimaan olutta ystäviesi kanssa – ja vielä palkkaa vastaan!

olut
Australialaisen yrityksen työpaikka on jokaisen oluen ystävän unelma. Shutterstock

Jos vahvuutenasi ovat after workit ja työpaikalta luistaminen ennen työpäivän päättymistä, tässä on työpaikka juuri sinua varten! 

Australialainen yritys on vastikään julkaissut työpaikkailmoituksen, joka todennäköisesti saa kaikki oluen ystävät hyppimään seinille.

VIDEO: Vaikka olut on suosittu juoma suomalaisten keskuudessa, siideri tekee kovaa vauhtia tuloaan. Artikkeli jatkuu videon alla. 

7:56

Tittelillä Chief Clock-Off Officer kulkevan työnimikkeen tehtäviin kuuluu muun muassa kannustaa muita työntekijöitä lähtemään aikaisin töistä, jotta he voisivat istahtaa ystävien kanssa lasilliselle joka viikonpäivä. Eikä tässä vielä kaikki, sillä työntekijän toivotaan vierailevan joka viikko niin monessa eri baarissa kuin mahdollista.

Vaikka työtehtävä kuulostaa varsin humoristiselta hommalta, konseptin takana oleva yritys kertoo olevansa täysin vakavissaan sen suhteen, että joku tullaan palkkaamaan kyseiseen työtehtävään.

Baari- ja olutselfieitä toivotaan

Sydney Beer Co julkaisi työpaikan netissä muutama viikko sitten ja ilmoitti, että työpaikan tarkoituksena on edistää ”Sydney Time” -liikettä, joka toivoo ihmisten nauttivan kaupungista täysin rinnoin myöhään venyneiden työpäivien sijaan. 

– Kuvaatko mielelläsi baari- ja olutselfieitä? Onko seuraava olutpaikka mielessäsi kirkkaampana kuin seuraavan työpaikkakokouksen sijainti? mainoksessa kysellään.

– Oletko erikoistunut lähtemään aikaisin työpöytäsi äärestä ja nauttimaan parasta, mitä Sydney tarjoaa? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on iso kyllä, me haluamme sinut!

Yrityksen mukaan Chief Clock Off Officer on mailman ensimmäinen työpaikka laatuaan, ja se sopii yrityksen sanojen mukaan dynamiiniselle iltapäivähenkilölle, joka saavuttaa korkeimman tuottavuuden katselemalla toimiston kelloa ja laskemalla jäljellä olevaa aikaa kohti kultaista oluthetkeä.

Kyseessä on koko päiväpäivätyö, ja yrityksen mukaan palkka on neuvoteltavissa.

Lähde: Independent

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja