Nyt on nostalgista! Iki-ihana herkkupuuro valmistuu pienellä budjetilla

Vispipuuro
Vispipuuro on monelle tuttu herkku jo lapsuudesta. MTV

Milloin söit viimeksi vispipuuroa? Iki-ihana retroherkku maistuu koko perheelle ja on helppo valmistaa.

Vispipuuro on klassikko, joka ei esittelyjä kaipaa. Suosikkipuuroa myydään kauppojen valmisruokahyllyissäkin, mutta kannattaa joskus kokeilla vispipuuron valmistamista myös itse.

Helpon vispipuuro-ohjeen on MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille vinkannut aiemmin Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen

– Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron, Kati on aiemmin vinkannut MTV Uutisille.

Edullista ja helppoa

Vispipuuron valmistamiseen voi hyödyntää pakastealtaan valmiita marjasekoituksia. Halutessaan puuro onnistuu toki myös yhdestä marjasta. Kallistakaan vispipuuron tekeminen ei ole!

– Mansikka ja vadelma antavat puurolle ihastuttavan hienostuneen maun. Vispipuuro sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.

Katso myös video: Näin vispipuuroa valmistetaan punaherukoista

Näin valmistat vispipuuroa punaherukoista 1:25
Vispipuuron valmistaminen on helppoa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.