Nyt on nopea arkiruoka! Kati vinkkaa helpon ohjeen legendaariseen pastaan: "Maistuu koko perheelle"
![Copyright: MTV. Photographer: Hellapoliisi. italianpata-2-211205_Z722284-large](https://im.mtvuutiset.fi/image/8332442/landscape16_9/1600/900/a8021f71c8d0af612cd0b4fa69822365/yh/italianpata-2-211205-z722284-large.jpg)
Italianpata on monelle tuttu valmisruoka, mutta sitä voi tehdä todella helposti myös itse! Testaa Katin ohjetta.
Aina ei ehdi tai jaksa kokata pidemmän kaavan kautta, ja silloin ruokakaupassa mukaan tarttuu helposti valmisruokaa. Italianpata-ainekset lienevät monille suomalaisille tuttu tuote kauppojen hyllyiltä. Tämän klassikkopastan tavaramerkkejä ovat pätkityt spagetit, jauheliha ja tomaattinen kastike.
Valmispussin valitsemisen sijaan kannattaa joskus testata italianpadan valmistamista itse. Se on nimittäin todella helppoa!
Italianpadan ohjeen loihti ruoka-alan monitaituri, Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen.
– Italianpata on mainio arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit maustaa ruokaa oman makusi mukaan. Viimeistele tuoreilla yrteillä, Kati vinkkaa.
Italianpata valmistuu myös nopeasti ja parhaimmillaan alle puolessa tunnissa. Kokeile siis klassikkopastan valmistamista kotona!
Videolla: Käytätkö pastalävikköä oikein?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka