Nyt on nopea arkiruoka! Kati vinkkaa helpon ohjeen legendaariseen pastaan: "Maistuu koko perheelle"

italianpata-2-211205_Z722284-large
MTV

Italianpata on monelle tuttu valmisruoka, mutta sitä voi tehdä todella helposti myös itse! Testaa Katin ohjetta.

Aina ei ehdi tai jaksa kokata pidemmän kaavan kautta, ja silloin ruokakaupassa mukaan tarttuu helposti valmisruokaa. Italianpata-ainekset lienevät monille suomalaisille tuttu tuote kauppojen hyllyiltä. Tämän klassikkopastan tavaramerkkejä ovat pätkityt spagetit, jauheliha ja tomaattinen kastike.

Valmispussin valitsemisen sijaan kannattaa joskus testata italianpadan valmistamista itse. Se on nimittäin todella helppoa! 

Italianpadan ohjeen loihti ruoka-alan monitaituri, Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen

– Italianpata on mainio arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit maustaa ruokaa oman makusi mukaan. Viimeistele tuoreilla yrteillä, Kati vinkkaa.

Italianpata valmistuu myös nopeasti ja parhaimmillaan alle puolessa tunnissa. Kokeile siis klassikkopastan valmistamista kotona!

Videolla: Käytätkö pastalävikköä oikein?

Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton 0:41

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.