Nyt on näppärää! Oletko koskaan tajunnut, että vesimelonin voi paloitella näin?
Täydellisten vesimeloniviipaleiden leikkaaminen onkin yllättävän helppoa! Testaa somen hittikikkaa.
The Kitchn -ruokasivustolla kerrotaan sosiaalisessa mediassa hitiksi nousseesta niksistä, jonka avulla vesimelonista saa leikattua täydellisiä viipaleita.
– Kun työskentelin pitopalveluyrityksessä, ihailin aina keittiöhenkilökunnan taitoa leikata vesimelonista siistejä ja kauniita paloja hedelmätarjottimelle. Vaikka kuinka yritin itse samaa kotona, paloista tuli aina epämääräisiä. Lisäksi lapseni eivät suostu syömään viipaleen reunojen läheltä hedelmälihaa, kirjoittaa The Kitchn -ruokasivuston toimittaja Naomi Tomky.
Sosiaalinen media tarjosi kuitenkin tähän ongelmaan nerokkaan ratkaisun. Helpon niksin avulla vesimelonista saa nimittäin aina leikattua tasaisia paloja. Apuväline luultavasti jo löytyykin kotoasi, se on nimittäin hammaslanka:
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
Hammaslangan avulla vesimelonista saa kätevästi ”veisteltyä” kauniin muotoisia kolmioviipaleita. Instagramissa huomautetaan, että tekniikkaa voi hyödyntää myös esimerkiksi kakun leikkaamiseen.
Lähde: The Kitchn
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti