Nyt on lupa hullutella tarjoiltavissa! Poimi talteen halloweenin hyytävimmät drinkkiohjeet – näillä juomilla hurmaat juhlavieraat
Kokosimme yhteen parhaat juomaohjeet halloween-juhliin, jotka ovat karmivia ainoastaan näöltään.
VIDEO: Valmista helppoja drinkkejä baarimestarin ohjeilla!
Halloweenina voi hieman leikitellä tarjoiltavien kanssa ja koristella juomat omatekoisella tekoverellä tai irtokarkeilla. Mausta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä nämä drinkit ovat silti herkullisia!
Aperol-Margarita (1 drinkki)
limeviipale
ruokalusikallinen laavasuolaa, lakritsiströsseleitä tai turkinpippurirouhetta
2 cl sitruunamehua
4 cl Aperolia
2 cl tequilaa
2 cl Cointreauta
Kostuta cocktaillasin yläreuna limeviipaleella. Sirottele lautaselle laavasuolaa ja dippaa kostutettua lasinreunaa lautaselle, jotta suola jää lasin ulkoreunaan kiinni.
Täytä ravistin puolilleen jäillä, lisää sitruunamehu, Aperol, tequila ja Cointreau ja ravista.
Kaada juoma lasiin.
Vampyyridrinkki (4 drinkkiä)
1,5 dl kidesokeria
2 rkl vaaleaa siirappia
2 rkl vettä
1 maustemitta punaista elintarvikeväriä
vapaavalintainen punainen juoma esimerkiksi mustaherukka- tai karpalomehu tai punaviini
Sekoita siirappi, sokeri ja vesi keskenään. Keitä hetki ja anna kiehahtaa sekoittamatta seosta. Pyöräytä kattilaa kevyesti. Ota pois hellalta.
Lisää elintarvikeväri.
Dippaa lasi seokseen ja anna sen valua hieman reunojen yli. Anna jäähtyä. Lisää lasiin vapaavalintainen punainen juoma.
Tappajahai-shotit (12 shottia)
1 paketti sinistä Jell-O -hyytelöainetta (saatavilla yleensä isoimmista ruokakaupoista)
reilu 2 dl kiehuvaa vettä
reilu 2 dl vaaleaa rommia
12 hain muotoista karkkia (löytyy yleensä irtokarkkivalikoimista)
punaista elintarvikeväriä
Sekoita kulhossa hyytelöaine, kiehuvan kuuma vesi ja rommi.
Aseta tarjottimelle 12 muovista shottilasia ja jokaiseen lasiin yksi hain muotoinen karkki. Täyty lasit hyytelöseoksella ja anna jähmettyä jääkaapissa 20 minuuttia.
Ota shottilasit jääkaapista ja tiputa jokaiseen lasiin pisara punaista väriainetta ja sekoita hieman hammastikulla. Laita shotit takaisin jääkaappiin ainakin 40 minuutiksi, jotta ne ehtivät jähmettyä kokonaan.
Voit katsoa videon shottien valmistamisesta alta, tai jos julkaisu ei näy, niin täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut