Nuudelien joukosta löytyi ihmisen peukalo – kokki myönsi mokansa

nuudeli
Shutterstock

Japanilaisnainen löysi karmean yllätyksen Fukushimassa sijaitsevan ketjuravintolan nuudeliannoksesta, jonka hän oli tilannut lapselleen.

Japanilaisnainen yllättyi pahemman kerran, kun hänen lapselleen tilaamasta nuudeliannoksesta löytyi pala ihmisen peukaloa.

Nainen ilmoitti tapahtuneesta välittömästi ravintolan henkilökunnalle. Sittemmin hän sai vastauksen, että nuudeliannoksesta löytynyt sinne kuulumaton palanen oli kuin olikin osa ihmisen sormenpäätä – kynsineen kaikkineen.

Kun annoksesta löytyneen sormenpään alkuperää ryhdyttiin tutkimaan, selvisi, että kyseisen ravintolan keittiössä oli työskennellyt osa-aikainen kokki, joka oli vahingossa leikannut toisen kätensä peukalosta sormenpään. Ikävä tapahtuma oli sattunut, kun kokki oli ollut leikkaamassa porsaanlihaa, jonka joukkoon sormenpää oli nopeasti hävinnyt. Ravintola on sittemmin pahoitellut tapahtunutta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja