Tarjosimme eilen kavereille korealaisen ruoan illan. Nappasin parin ruoan reseptit Etelä-Korean lähetystön kustantamasta kirjasta Bap - Korealainen keittokirja. Mainio kirja, jonka voi ladata ilmaiseksi täältä.
Vuohenputki on vallannut meidän puutarhassa pari paikkaa. Välillä ne tulee ajettua sileäksi ruohonleikkurilla, välillä nypittyä esim. salaattiin. Bap-kirjassa oli yllättäen korealainen lisuke vuohenputkesta. Marjapuskan alusta pääsi kätevästi eroon ”rikkaruohoista” ja liha sai oivan höysteen. Tämän tekee 5 minuutissa, josta valtaosa kuluu nopeaan ryöppäämiseen ja vuohenputken kuivaksi puristamiseen. Erittäin helppo ja nopea sekä loistavan mielenkiintoinen lisä aasialaisessa kattauksessa sekä pelkästään vaikka grillattua lihaa kruunaamaan.


