"Nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan" – tämä helppo pasta on todellinen klassikko!
Tonnikalapasta on erityisesti monelle budjetilla elävälle opiskelijalle tuttu herkku. Kokeile Hellapoliisi Kati Jaakosen reseptiä, jota voi muunnella mielen mukaan.
Tonnikalapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka. Perinteisen pastan sijaan ruokaan sopii toki myös nuudelit.
Tämän helpompaa ei ruoanlaitto enää voi olla! Kokeile Hellapoliisin reseptiä:
Opiskelijan tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta.
Ainekset (1 annos)
- 5 dl vettä
- ripaus suolaa
- 2 dl pastaa
- 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
- reilusti lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
- lime- tai sitruunapippuria
- (suolaa)
- 2 dl juustokermaa
Valmistusohje
Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.
Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.
Mausta lime-tai sitruunapippurilla. Kaada joukkoon juustokerma. Kiehauta.
Tarkista maku.
Mausta tarvittaessa suolalla.
Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti