Tonnikalapasta on erityisesti monelle budjetilla elävälle opiskelijalle tuttu herkku. Kokeile Hellapoliisi Kati Jaakosen reseptiä, jota voi muunnella mielen mukaan.
Tonnikalapasta on helppo ja herkullinen arkiruoka. Perinteisen pastan sijaan ruokaan sopii toki myös nuudelit.
Tämän helpompaa ei ruoanlaitto enää voi olla! Kokeile Hellapoliisin reseptiä:
Opiskelijan tonnikalapasta
Opiskelijan tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta.
Ainekset (1 annos)
- 5 dl vettä
- ripaus suolaa
- 2 dl pastaa
- 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
- reilusti lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
- lime- tai sitruunapippuria
- (suolaa)
- 2 dl juustokermaa
Valmistusohje
Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.
Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.
Mausta lime-tai sitruunapippurilla. Kaada joukkoon juustokerma. Kiehauta.
Tarkista maku.
Mausta tarvittaessa suolalla.
Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.