Kati vinkkaa älyttömän helpon ohjeen nachopeltiin: "Tämän valmistus onnistuu lapseltakin"

Helppo nachopelti tonnikalalla – testaa Katin resepti 1:06 Helppo nachopelti tonnikalalla – testaa Katin resepti

Nachopelti on jo klassikko! Niin arkeen kuin viikonloppuunkin sopiva Katin tonnikala-nachopelti valmistuu nopeasti ja helposti.

Nachopelti on arkiruokien aatelia! Helppo nachovuoka valmistuu, kun tyhjennät pussillisen nachoja pellille ja lisäät mieluisat täytteet. Sitten vain uuniin paistumaan ja herkullinen mättöruoka on valmis.

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen valmisti tällä kertaa kalaisan version klassikkoruoasta.

– Tonnikala-nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan, Kati vinkkaa.

Tonnikalan sijaan voit kokeilla myös muita kalasäilykkeitä, esimerkiksi kotimaista Järki Särkeä tai Pielisen kalan luonnonkalasäilykettä.

Katso videolta, miten helposti nachopelti valmistuu.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.