Noma valittiin maailman parhaaksi ravintolaksi – henkilökunta tuuletti kuin urheilumestarit konsanaan: Katso riemastuttava video

0:53 Riemastuttava video: Voisiko henkilökunta enempää iloita ja tuulettaa? Noma valittiin maailman parhaaksi ravintolaksi
Tästä videosta ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle – katso henkilökunnan tunnelmalliset reaktiot.

Riemulla ei ollut rajaa, kun Kööpenhaminassa sijaitseva kolmen Michelin-tähden ravintola sai kunnian olla parhaista parhain.

Sosiaalisessa mediassa jaetussa videossa näkyy ravintolan henkilökunta, joka pomppii, huutaa, rummuttaa ja halailee toisiaan onnesta soikeina.

Palkintoseremonia järjestettiin Belgian Antwerpenissä 5. lokakuuta The World’s 50 Best Restaurant -verkkosivuston mukaan.

Raati kuvaili ravintolaa näin: "Yksikään matka Nomaan ei ole koskaan samanlainen. Redzepi ja hänen tiiminsä etsivät jatkuvasti odottamattomia aineksia ja tekevät niistä kauniita annoksia".

Ravintolaa luotsaa maailmanlaajuisesti tunnettu keittiömestari René Redzepi.

Kakkospaikan nappasi myös tanskalaisravintola, Kööpenhaminassa sijaitseva Geranium.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja