No nyt on hyvää ja helppoa! Yksinkertaisesti nerokas tapa valmistaa kananmunat

kananmuna paistettu paistetut kananmunat
Shutterstock

Paistatko kananmunat aina voissa? Jos haluat munista astetta herkullisempia, kokeile niiden paistamista mausteöljyssä!

Maustetussa oliiviöljyssä paistetut kananmunat yllättävät herkullisuudellaan. Paista munat oliiviöljyssä ja lisää pannulle esimerkiksi savupaprikajauhetta. Kananmuniin tulee öljyssä paistettuna ihanan rapsakka reuna, joka saa savupaprikasta täydellisen maun. Savupaprikan löydät maustehyllystä nimellä pimenton. 

Tämä pieni päivitys paistettujen munien reseptiin tekee ihmeitä: kuuma öljy paahtaa savupaprikaa ja syventää näin sen makua. Mausteen savuisuus imeytyy öljyyn ja antaa kananmunalle täydellisen loppusilauksen.

Kun olet paistanut munan, pannulle jäänyt savupaprika-oliiviöljy on täydellinen dippi tuoreelle, rapealle leivälle.

Mausteöljyssä paistetut kanamunat

4 rkl oliviiöljyä
0,5 tl pimentón-savupaprikaa
4 kananmunaa
Suolaaa
Tuoretta, rapeaa leipää

Tässä täydellinen resepti paistetuille kananmunille.

Lähde: Food 52

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!