Herkulliset letut kermavaahdolla ja marjoilla voi nautiskella myös näyttävän, mutta helposti valmistuvan kakun muodossa.
Letut kermavaahdolla, hillolla ja tuoreilla marjoilla lukeutuvat suomalaisten suosikkijälkkäreihin erityisesti kesällä – varsinkin jos letut vielä sattuu saamaan muurinpohjaversioina.
Letuista saa helposti myös näyttävää tarjottavaa vieraille, kun ne kasaa päällekäin ihanaksi herkkutorniksi ja täyttää välit mieluisillaan lisukkeilla.
Jos lättykakun kehittelyssä haluaa mennä vielä askeleen edemmäs, voi sen koota samaan tyyliin kuin tamperelainen karavaanari Sanna Räikkönen. Hän keksi idean täytettyyn lettukakkuun suunnitellessaan helppoa tarjoiltavaa matkailuautossa järjestettäviin juhliin.
– Meillä oli juhlat asuntoautossa, ja koska olemme karavaanareita, pyrin tekemään matkailuautossa helposti kulkeutuvia ja vähän etukäteen tehtäviä ruokia. Sellaisia, jotka on helppo siellä koristella, laittaa esille ja tietysti syödä, Sanna kertoo.


