Nestlén uudessa muromainoksessa perustavanlaatuinen virhe – huomaatko?

Nestlén muromainoksessa klassinen aamiaisannos valmistuu täysin harhaoppisesti. 

Kun syöt aamiaismuroja, kaadat varmasi ensin lautaselle murot, jonka jälkeen peität ne maidolla. Tämä on ehdottomasti yleisin tapa nauttia murot. 

Nestlén uusi mainos kääntää kuitenkin universumin päälaelleen. Huomaatko sinä yllä olevalta videolta tämän ilmiselvän virheen?

Maito vai murot ensin?

Mainoksessa suklaariisimurot hukutetaan kulhoon, jossa on jo valmiiksi maitoa. Valmiiksi maitoa?! Mainos on aiheuttanut kiivaan keskustelun murojen oikeaoppisesta nauttimistavasta muun muassa Twitterissä ja Reddittissä, raportoi The Mirror-lehti. 

– Koska maito on nestettä, se löytää tiensä tyhjiin tiloihin kapillaari-ilmiön kautta. On vain tervettä järkeä, että muroelementin täytyy olla olemassa kulhossa ensin, Reddit-käyttäjä perustelee.

Nestlé kommentoi Mirror-lehdelle, ettei yrityksen ollut tarkoitus hämmentää kuluttajia mainoksellaan.

– Tiedostamme, että ihmiset nauttivat lempimuronsa eri tavoin ja ne ovat herkullisia huolimatta siitä, kumman elementin kulhoon kaataa ensin.

Väärin, Nestlé, väärin.

Lähde: Mirror

***

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.