Nerokkaat tavat hyödyntää kananmunaleikkuria – näitä et tullut ajatelleeksi!
Kananmunaleikkurilla keitetystä kananmunasta tulee kauniita ja tasaisia siivuja, mutta leikkuri viipaloi tasaisesti myös monia muita raaka-aineita.
Kananmunaleikkuri jää helposti kaappiin lojumaan harvoja käyttökertoja odottelemaan. Leikkuri on kuitenkin kätevä väline monessa eri käyttötarkoituksessa.
Pizzan leipominen käy taatusti nopeammin, kun hyödynnät täytteiden pilkkomisessa kananmunaleikkuria. Leikkurilla saat kauniiksi viipaleiksi niin oliivit, tuoreet herkkusienet kuin pehmeän mozzarellankin.
Leikkuri sopii hyvin myös pehmeiden hedelmien pilkkomiseen. Kokeile viipaloida esimerkiksi avokadoa, banaani ja kiiviä. Erityisesti leivonnaisten ja kakkujen koristeluun leikkurilla tulee tasaista jälkeä eikä viipaleiden koko heittele.
Pihvin päälle taas sopii täydellisesti itse tehty maustevoi, jonka viipaloimiseen kananmunaleikkuri on kätevä väline.
Lähde: food-hacks.wonderhowto.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan