Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa esitetty pizzaniksi on saanut ihmisten silmät avautumaan: ”Joka päivä oppii jotain uutta”
Someyleisö on repinyt pelihousunsa televisio-ohjelmassa esitetyn huikean pizzaniksin vuoksi. Kyllä, pizzaa voi lämmittää myös tällä tavalla!
Mikro tai paistinpannu ovat tyypillisimpiä keinoja lämmittää edellispäivän pizza syöntikuntoon, mutta tähän hommaan on olemassa keino, jota et taatusti ole tullut ennen ajatelleeksi.
Twitterissä kohistaan nyt Ensitreffit Alttarilla Australia -ohjelmassa esitetystä kikasta, jossa pizza lämmitetään uudelleen leivänpaahtimessa. Kyllä, luit oikein!
Niksi on herättänyt paljon kysymyksiä
27-vuotiaan naisen erikoinen tapa on herättänyt paljon kysymyksiä muun muassa siitä, millaiselle pizzalle tämä tapa on paras. Liian paksu pizza ei mahdu leivänpaahtimeen, kun taas liian ohut pizzapala palaa herkästi.
Ja miten käy täytteille? Pysyvätkö ne pohjan päällä vai tippuvatko ne leivänpaahtimen uumeniin?
– Joka päivä oppii jotain uutta, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi niksiä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Nerokasta, toinen lisää.
Twitter-käyttäjät ovat osoittaneet huolensa myös siitä, mihin kuntoon leivänpaahdin oikein tämän niksin jälkeen oikein menee.
– Älkää suosiko tätä! Se on todella pahaksi leivänpaahtimelle, somessa muistutetaan.
Lähde: News.com.au
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa