Nerokasta! Oletko koskaan hoksannut hyödyntää kalapuikkoja näin?

Oletko koskaan tajunnut hyödyntää kalapuikkoja näin? Nerokas arkiruoka kalapuikoista ja muusista 0:47 Oletko koskaan tajunnut hyödyntää kalapuikkoja näin? Nerokas arkiruoka kalapuikoista ja muusista
Näin herkullinen kalapuikkopaistos valmistuu.

Kalapuikoista ja muusista saa rakennettua helposti myös uuniruoan. Katso videolta, miten helppo arkiruoka valmistuu!

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla toteutettiin syyskuussa 2021 kalapuikkojen sokkomakutesti. Testasimme yhteeensä 13 eri suomalaiskauppojen kalapuikkoa ja löysimme joukosta raadin suosikin. 

Kalapuikot maistuvat toki sellaisenaan muusin kanssa, mutta pienellä twistillä tästä arkiruokaklassikosta saa tuunattua entistäkin paremman ruokalajin. 

Helppoon uuniruokaan tarvitaan käytännössä vain kolme asiaa: pakastelakalapuikkoja, perunamuusia sekä juustoa. Ruokalajia voi kuitenkin tuunata myös kasviksilla. Ruokaohje tunnetaan Briteissä nimellä "fish fingers pie" eli kalapuikkopaistos. Sen joukkoon kuuluu yleensä myös herneitä.

Hyödynnä siis vaikka edellispäivän muusia ja kalapuikkoja ja loihdi maailman helpoin arkiruoka. 

Katso yllä olevalta videolta, miten juustoinen kalapuikko-muusipaistos valmistetaan. 

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran syyskuussa 2021.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!