Mainos
Mainos

Hauska viinavinkki ratkaisee kerralla kaksi ”ongelmaa” – tätä juomaniksiä et taatusti ole vielä kokeillut!

Vihdoinkin internet on tarjonnut hauskan tavan välttää ruokahävikkiä.

Jos haluat saada ronkittua hillopurkin pohjalta viimeisimmätkin rippeet, ensimmäisenä ei välttämättä tulisi mieleen käyttää alkoholia, mutta se ratkaisee itseasiassa kaksi ”ongelmaa” kerralla. Erilaisilla hilloilla ja marmeladeilla voi maustaa lempialkoholeistaan uusia versioita.

Omatekoista makuviinaa

Lisää lähes tyhjään hillopurkkiin noin 3–6 cl haluamaasi alkoholia ja ravista purkkia samaan tapaan kuin ravistaisit cocktailia. Siivilöi alkoholi purkista suodatinkankaan läpi ja käytä lopputulosta niin kuin mitä tahansa muuta maustettua viinaa.

Esimerkiksi kirsikkahillon jämät kannattaa ”ravistaa pois” ginin kanssa ja käyttää kirsikkaginiä gin tonicissa. Appelsiinimarmeladi taas sopii hyvin yhteen tequilan kanssa. Jos lopputulos on oikein herkullinen, maustettu viina toimii tietysti myös pelkästään shotteinakin.

Lähde: Skillet 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja