Nerokas tapa viilentää jääkahvi – sopii loistavasti myös drinkkeihin
Tavalliset jääpalat laimentavat sulaessaan juoman kuin juoman. Jääkahvia varten kannattaa pakastaa kahvinmakuisia jääpaloja.
Ihanan viileä jääkahvi piristää aurinkoisena päivänä. Jääkahvin viilentämiseen ei kuitenkaan kannata käyttää tavallisia jääpaloja, sillä ne laimentavat kahvin sulaessaan.
Jääkahviin kannattaa sujauttaa kahvista tehtyjä jääpaloja, jolloin juoma ei menetä makuaan edes kuumimpana kesäpäivänä.
LUE MYÖS: Näin valmistat kylmäuutettua kahvia
Kahvinmakuisia jääpaloja voi tehdä jäädyttämällä aivan tavallista kahvia jääpalamuotissa tai -pussissa, mutta jos haluat panostaa makuelämykseen oikein kunnolla, käytä jääpaloihin kylmäuutettua kahvia.
Jäisillä kahvikuutioilla voi jäähdyttää kätevästi myös pirtelöitä ja kahvinmakuisia kylmiä drinkkejä.
Lähde: Huffington Post
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan