Kuuman kesäpäivän pelastus! Näillä K-18 jääpaloilla muutat juoman kuin juoman hetkessä raikkaaksi drinkiksi

Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti 0:36 Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti

Viileä kesäjuoma syntyy jääpalojen muotoon jäädytetystä kuohuviinistä. 

Videolla näytetään, kuinka kuohuviinipullo tulisi oikeaoppisesti avata. 

Kesä on vihdoin täällä! Ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa aurinkoista säätä kuin viileä kesäjuoma. Raikas kesädrinkki syntyy helposti kuohuviinistä valmistettujen jääpalojen avulla. Vielä kun lisäät jääpalojen joukkoon ennen pakastusta mansikkaviipaleen tai muun marjan, muita koristeita ei sitten tarvitakaan!

Näitä jääpaloja kannattaa pitää pakkasessa aina niitä hetkiä varten, kun mielesi alkaa yhtäkkiä kaivata viilentävää drinkkiä. Nämä jääpalat ovat myös oiva tapa nauttia kuohuviiniä ilman että kukaan huomaa. 

Kuohuviini-jääpalat

1 plo kuohuviiniä, esimerkiksi Proseccoa
viipaloituja mansikoita
jääpalamuotteja

Laita jokaisen jääpalamuotin koloon mansikkasiivu ja täytä muotti kuohuviinillä. Pakasta vähintään kuusi tuntia.

Täydellinen drinkki viikonloppuaamuihin tai kuumaan kesäpäivään syntyy laseihin lisätyistä jääpaloista ja appelsiinimehusta. Nopeaa, kätevää ja herkullista!  

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.