Nerokas tapa valmistaa pizza: Niin helppoa ja niin hyvää!
Valmispizzapohjasta syntyy näyttävä herkku, joka sopii illanistujaisiin tai vaikka arkilounaaksi.
Helppo ja herkullinen "pizzarinkula" valmistuu käden kääntessä ja sen tekeminen on hauskaa koko perheelle.
Pizzarinkulaan tarvitset vain:
Pizzataikinaa (valmis pohja tai itsetehty)
Juustoa
Paprikaa
Basilikaa
Salamia
Kinkkua
Valmista pizzakastiketta
Munia voiteluunVoitele taiteltu ja täytetty pizzarinkula. Paista pizzarinkulaa uunissa 30 minuttia 190 asteessa. Leikkaa rinkulasta paloja ja dippaa tomaattikastikkeeseen.
Katso videolta, miten pizzarinkula taitellaan ja täytetään!
Lähde: Mumsigast.se
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan