Nerokas tapa tarjoilla hodareita vappuna – Linnea vinkkaa mahtavan vaihtoehdon nakeille

hodarit
MTV

Kokki Linnea Vihonen vinkkasi MTV Uutiset Livessä herkullisen hodari-idean vappuun.

Maikkarin Kokkisota- ja Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmista tuttu kokki Linnea Vihonen loihti MTV Uutiset Livessä helpon vappukattauksen. Linnean vappuruoat voit valmistella ennakkoon ja tarjoilla esimerkiksi ulkona piknikillä.

Kerroimme aiemmin, että Linnea vinkkasi lähetyksessä nerokkaan tavan tehdä perunasalaattia: sen sijaan, että pitäisi valita, tekeekö kirkkaan vai majoneesipohjaisen perunasalaatin, voi samassa pottusalaatissa olla molemmat elementit!

Perunasalaatin lisäksi vappukattaukseen kuului myös makoisa hodaribuffet. Hodareihin käytettiin samaa koukuttavaa miso-chilimajoneesia kuin perunasalaattiinkin. Nakkien sijaan hodarisämpylöiden väliin sujahtivat tällä kertaa vihreät parsat, mutta mikään ei estä perinteisten nakkienkin tarjoamista hodaribuffassa.

Katso videolta Linnean vinkit hodareiden tekoon ja nappaa ohje: Linnean hodarit: Parsahodarit, seesamipunakaalia, jalapenoa ja miso-chilimajoneesia  

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.