Nerokas käyttötapa kesäkurpitsalle – minipizzat vievät kielen mennessään!
Nämä muutaman suupalan kokoiset minipizzat ovat herkullinen naposteltava esimerkiksi leffaillan ääreen. Koska pizzapohjan korvaa kesäkurpitsa, eivät herkut vaadi edes taikinan tekemisen vaivaa.
Vähähiilihydraattiset kesäkurpitsapizzaset ovat kokeilemisen arvoinen herkku. Näihin pizzoihin saa käytettyä kesäkurpitsan jos toisenkin!
Kesäkurpitsa-pikkupizzat
Tarvitset:
3 isoa kesäkurpitsaa
oliiviöljyä
tomaattipyreetä
raastettua mozzarellaa
pieniä pepperoniviipaleita
oreganoa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja aseta ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda kesäkurpitsoja uunissa noin viiden minuutin ajan. Sivele kesäkurpitsojen päälle tomaattipyreetä ja sen jälkeen mozzarellaa ja pepperonia. Viimeistele oreganolla ja paahda uunissa, kunnes juusto on sulanut, eli noin kymmenen minuutin ajan.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta