Nerokas käyttötapa kesäkurpitsalle – minipizzat vievät kielen mennessään!
Nämä muutaman suupalan kokoiset minipizzat ovat herkullinen naposteltava esimerkiksi leffaillan ääreen. Koska pizzapohjan korvaa kesäkurpitsa, eivät herkut vaadi edes taikinan tekemisen vaivaa.
Vähähiilihydraattiset kesäkurpitsapizzaset ovat kokeilemisen arvoinen herkku. Näihin pizzoihin saa käytettyä kesäkurpitsan jos toisenkin!
Kesäkurpitsa-pikkupizzat
Tarvitset:
3 isoa kesäkurpitsaa
oliiviöljyä
tomaattipyreetä
raastettua mozzarellaa
pieniä pepperoniviipaleita
oreganoa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja aseta ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda kesäkurpitsoja uunissa noin viiden minuutin ajan. Sivele kesäkurpitsojen päälle tomaattipyreetä ja sen jälkeen mozzarellaa ja pepperonia. Viimeistele oreganolla ja paahda uunissa, kunnes juusto on sulanut, eli noin kymmenen minuutin ajan.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut