Nerokas käyttötapa kesäkurpitsalle – minipizzat vievät kielen mennessään!

kesäkurpitsa
Shutterstock

Nämä muutaman suupalan kokoiset minipizzat ovat herkullinen naposteltava esimerkiksi leffaillan ääreen. Koska pizzapohjan korvaa kesäkurpitsa, eivät herkut vaadi edes taikinan tekemisen vaivaa. 

Vähähiilihydraattiset kesäkurpitsapizzaset ovat kokeilemisen arvoinen herkku. Näihin pizzoihin saa käytettyä kesäkurpitsan jos toisenkin!

Kesäkurpitsa-pikkupizzat

Tarvitset:

3 isoa kesäkurpitsaa

oliiviöljyä

tomaattipyreetä

raastettua mozzarellaa

pieniä pepperoniviipaleita

oreganoa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja aseta ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda kesäkurpitsoja uunissa noin viiden minuutin ajan. Sivele kesäkurpitsojen päälle tomaattipyreetä ja sen jälkeen mozzarellaa ja pepperonia. Viimeistele oreganolla ja paahda uunissa, kunnes juusto on sulanut, eli noin kymmenen minuutin ajan. 

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!