Mainos

Nelli-tytön sympaattinen kirje Fazerille – pyytää Pantteri-karkkeihin muutosta: "Arvoisa karkkitehtaan johtaja..."

Fazer Makeisten toimitusjohtaja sai etanapostilla pyynnön Nelliltä.

Monet suuret yritykset saavat varmasti paljon palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Kaiken palautteen seasta voi olla hankala erottua, mutta esimerkiksi ajatuksella tehty käsinkirjoitettu kirje voi kerätä paljon huomiota. Näin kävi pienen tytön Fazerille lähettämälle kirjeelle.

Fazer kertoo Facebookissa julkaistussa päivityksessään kirjeestä, joka sai työntekijät hyvälle tuulelle! Karkkitehtaalle oli nimittäin saapunut kirje Nelli-nimiseltä tytöltä, jolla oli Fazerin Pantteri-karkkeihin liittyvä toive. Fazer Makeisten toimitusjohtajalle Rolf Ladaulle osoitetussa kirjeessä Nelli pyytää, että hänen lempikarkkinsa löytyisivät omasta pussistaan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä lukee: ”Arvoisa karkkitehtaan johtaja, voisitteko muuttaa pikkuisen Pantteri-karkkejanne, että laittaisitte valkoiset pantterit kokonaan omaan pussiin, koska tykkään niistä eniten. Ja irtokarkkeihin silleen, että valkoisten pantterien ei tule salmiakkia. Kunnioittavasti Nelli.”

Fazer kirjoittaa Facebookissa, että tällaiset kirjeet saavat ”karkkitehtaan johtajan” ja muunkin Fazer-tiimin hymyilemään. Fazer kiittää Nelliä paljon aikaa ja ajatusta vaatineesta kirjeestä. Julkaisussa kerrotaan, että Rolf Ladaun mukaan rakkaudella tehty käsitellään myös rakkaudella. Kyselijöille Fazer on myös kommentoinut, että Nellille tullaan lähettämään karkkia kiitokseksi hienosta kirjeestä. 

Sympaattinen Facebook-julkaisu oli kerännyt tiistai-aamuun mennessä jo yli yhdeksän tuhatta reaktiota ja yli 130 jakoa.

Lähde: Facebook, Fazer

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja