Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!

kinderjaatelo-1-220310_Z725222-large
Kinder-jäätelö valmistuu vain muutamasta ainesosasta. MTV

Pääsiäisen jälkiruoan voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen. Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla. Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla

  • Aktiivinen valmistusaika: 15min
  • Kokonaisvalmistusaika: 3h 15min
  • Annosmäärä: 8 annosta
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 5 x 43 g Kinder Bueno Suklaapatukoita

Pinnalle

  • 2 x 43 g Kinder Suklaapatukoita

Valmistusohje

  1. Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
  2. Hienonna Kinder patukat ja sekoita joukkoon.
  3. Laita jäätelöseos rasiaan tai leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota vuoasta ja laita tarjolle tai ota palloja jäätelökauhalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!