Napuelle vahva haastaja – suomalainen gini kahmi palkintoja arvostetussa kilpailussa

Helsingin_GT
Paradise City Beverage Company

Suomalainen gin -kategorian uusi tulokas palkittiin kolmella mitalilla 2016 International Wine and Spirit Competitionissa.

Viime vuonna Suomi nousi ginin valmistajien kärkimaiden joukkoon Kyrö Distillery Companyn Napuen voittaessa Gin & Tonic -kategorian International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC).

Tänä vuonna Paradise City Beverage Companyn uusi tulokas HelSinGin, jota edustaa kotimaassa Lignell & Piispanen, ylläpitää Suomen mainetta yhtenä maailman johtavana laadukkaiden ginien tuottajana.

HelSinGin palkittiin erinomaisesta laadustaan kaiken kaikkiaan kolmella eri palkinnolla; hopealla, erikoismaininnalla ”Outstanding Silver” Gin & Tonic -kategoriassa, hopealla Contemporary Gin -kategoriassa sekä pronssilla Gin Packaging -kategoriassa ollen näin palkituin ja arvostetuin suomalainen gini vuoden 2016 kilpailussa.

The International Wine and Spirit Competition (IWSC)

IWSC on maailman johtava alkoholialan laatukilpailu. Vuotuinen maailmanlaajuinen kilpailu on järjestetty vuodesta 1969 ja siihen osallistui vuonna 2016 tuotteita miltei 90 eri maasta. Eri juomatuotekategorioihin jakautuvia tuotteita arvostelee kilpailussa yhteensä yli 400 tuomaria.

– Emme voisi olla onnellisempia siitä, että ginimme on saanut tällaista tunnustusta maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa. Kaikki tuotteemme luodaan samalla tinkimättömän laadun periaatteella, mutta HelSinGinillä on meille poikkeuksellinen merkitys. Reseptiikka ja design on hiottu kovalla työllä ja hartaudella, inspiraationaan 1900-luvun alku ja kieltolain aika. HelSinGin on kunnianosoitus rakastamallemme kaupungille, Paradise City Beverage Companyn Global Brand Ambassador, ja Helsinginin luoja, Jere Vihervaara kertoo.

HelSinGin on ruispohjainen gini, joka on tislattu ja maustettu 20 eri yrtillä, sisältäen perinteisiä giniyrttejä, sekä käsin poimittuja, villejä Pohjolan yrttejä. Tuotteen on kehittänyt Paradise City Beverage Companyn baarimestarit ja sen on tislannut Kyrö Distillery Company. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja