Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nämä letut ovat oikeita proteiinipommeja – kokeile helppoa hittireseptiä!

Shutterstock
Julkaistu 30.01.2015 08:28

MTV LIFESTYLE

Banaaneista ja kananmunista valmistetut letut ovat sekä herkullisia että proteiinipitoisia.

Pienet suuret reseptit -kirjan syksyllä julkaissut TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari kertoi 30.1.2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinan pohjana on noussut hitiksi etenkin bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.

Hyvästi, vehnäjauhot!

Leipomiseen käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta hittireseptiin eivät kuulu lainkaan jauhot. Sumari lisää oman reseptinsä mukaisesti taikinaan kauraa, jotta lettujen koostumus paranisi entisestään. Leivinjauheesta letut saavat pannukakkumaista kuohkeutta.

Sumari antaa myös vinkkejä siihen, kuinka perinteistä lettutaikinaa helpommin murtuva taikina kannattaa paistaa.

– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkaa.

KATSO RESEPTI: Hanna Sumarin kaura-banaaniletut

Katso videolta, kuinka banaanipannarit valmistuvat!

4:37Hanna Sumarin banaaniletut

MTV LIFESTYLE

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Laita leipää ja rahkaa airfryeriin – lopputulos yllättää!Vappu Pimiän älyttömän helpot sämpylät: "Tässä menee viisi minuuttia"Proteiinipitoinen aamupala! Hannan hittiherkkuun ei tarvita lainkaan vehnäjauhojaHannan herkkulettuihin ei tule lainkaan vehnäjauhoja – joko olet testannut näitä proteiinipommeja?Proteiinipommi-letut vievät kielen mennessään – tätä hittireseptiä on testattava!Entistä parempaa pannukakkua – tämä niksi tekee klassikkoherkun pinnasta rapean
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 07:46
    Ruoka

    Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!

  • Eilen17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • Eilen13:35
    Ruoka

    Suomen paras makkara on valittu – oletko maistanut?

  • Eilen10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä

  • Eilen09:51
    Ruoka

    47 vuoden uralle karu loppu – Ben & Jerry'sin perustaja eroaa