Nälkäinen Henrik koki karvaan pizzapettymyksen – näin vastaa ABC

abc pizza
Kuvituskuva: Henrik osti ABC:lta pizzan, joka ei vastannut odotuksia. Shutterstock/ Lehtikuva

Yli kympin maksava pizza tuotti kouvolalaiselle Henrikille karvaan pettymyksen. ABC:lta kerrotaan, ettei Henrikin pizza vastaa laadultaan yrityksen vaatimustasoa. 

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi tiistaina kouvolalaisen Henrikin kokemasta järkytyksestä, kun mies oli ostanut nälissään pizzan Lähi-ABC Joutsalta.

Yli kymmenen euroa maksanut pizza ei aivan tyydyttänyt rahtarina työskentelevän Henrikin nälkää.


– 10,90 euron hintainen salami-aurapitsa vissiin kutistunut uunissa aika pahasti. Nälkäselle rahtarille tälläset tuo oikein hyvän ja aurinkoisen fiiliksen, kun saa nälissään jatkaa matkaa, hienoa työtä! Henrik kirjoittaa Lähi-ABC Joutsan Facebook-seinällä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Makuja.fi:n tavoittama Henrik kertoi aiemmin tiistaina, että ABC:lta oli jo lähestytty miestä ja asiaa pahoiteltu. Rahtarille luvattiin lahjakortti huoltoaseman ravintolaan aiheutuneesta mielipahasta.

"Virhe on meidän ja otamme tästä opiksemme"

Osuuskauppa Keskimaan liikennemyymälöistä vastaava toimialajohtaja Heikki Tervanen on tietoinen tapauksesta ja haluaa vielä pahoitella tapahtunutta ABC:n puolesta.

– Asiakkaan kuvassa on ABC Pizza, joka ei vastaa laadultaan vaatimustasoamme. Lisäksi pakkasimme pitsan virheellisesti normaalikokoa isompaan pizzalaatikkoon. Virhe on meidän ja otamme tästä opiksemme, Tervanen toteaa ja jatkaa:

– Olemme pahoillamme aiheuttamastamme hämmennyksestä ja mielipahasta. Asiasta ja hyvityksestä olemme sopineet asiakkaan kanssa eilen illalla asian tultua ilmi.

Henrik kertoi Makuja.fi:lle käyttävänsä lahjakortin uuteen pizzaan, jonka hän toivoo olevan kohupizzaa isompi.

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.