Mainos

Nakkimysteeri: "Olen pöyristynyt ja tyrmistynyt kohtaamastani vääryydestä" – kuka vei Antin nakin?

Antti Mannisen kirjoittama nakkipalaute elintarvikeyritys HK:lle naurattaa Facebookissa.

Kuvittele, että olet tekemässä täydellistä herkkuleipää, joka on täydellinen vain, jos siinä on täsmälleen oikea määrä täytteitä. Sitten huomaat, että leipää varten ostamastasi nakkipaketista puuttuu se yksi tärkeä yksilö, joka tekee leivästäsi täydellisen.

Antti Manninen koki yllä kuvatun karvaan nakkipettymyksen ja päätti jakaa ”surumieliset uutiset” myös muille. Antti kirjoitti palautteen HK:n Facebook-sivuille.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Arvon HK. Veljelläni ja minulla on lähes kahden vuosikymmenen taakse ulottuva perinne oikeaoppisen nakkileivän valmistuksesta. Vaikka taloutemme ovat näin vuosien mittaan jo erkaantuneet, ruokailutottumuksemme kestävät ajan hampaan. Muiden ainesosien (valinnainen leipä, voi, juusto ja ketsuppi) valmistajat jääköön ammattisalaisuudeksi, mutta nakkina on aina toiminut HK:n Popsi lihaisa grillinakki. Niinpä minun on pakko kertoa raskain sydämin teille nämä surumieliset uutiset, kun huomasin, että ostamastani paketista puuttui kymmenes nakki.

Antin mukaan tämä ei kerta kaikkiaan käy päinsä, sillä leipiä tulisi aina tehdä kaksi kappaletta. Leipiin halkaistaan aina yksi nakki per leipä.

– Onko tämä pariton yksilö tuomittu vaeltamaan yksin jääkaappini kylmässä pimeydessä? Eikö mikään tässä maailmassa ole enää pyhää? Onko liikaa vaadittu, että mies saisi nauttia päivittäiset nakkileipänsä niin kuin ne nautittavaksi tarkoitettu on? Olen pöyristynyt ja tyrmistynyt kohtaamastani vääryydestä. Toivottavasti voitte lievittää pettymystäni edes kertomalla, onko paketista unohtuneella nakkiyksilöllä kaikki hyvin, Antti päättää kirjoituksensa.

Nakki löytyi hyvässä kunnossa: Oli lähtenyt etelään

Antin nakkivuodatus on kerännyt muutamassa päivässä yli 11 000 tykkäystä. Myös HK on reagoinut aiheeseen ja alkanut selvittää nakkimysteeriä.

– Moikka Antti ja kiitos palautteestasi. Grillinakki pakataan koneellisesti. Pahoittelut, että laitehäiriön vuoksi pakkausmuottiin on joutunut liian vähän nakkeja, HK:lta vastattiin Antille ja luvattiin lähettää miehelle postissa hyvitys.

Ja HK todella lähti selvittämään mysteeriä kokonaisen nakkipartion voimin. Kadonnut nakki löytyi vihdoin tiistai-iltana hyvässä kunnossa.


– Popsi Grillinakin ystävä Antti Manninen huomasi pakkauksestaan puuttuvan nakin, jonka jälkeen HK:n nakkipartio lähti välittömästi selvittämään asiaa. Pitkän yön ja piinaavien tuntien jälkeen saimme vihdoin ratkaistua mysteerin, kun kadonnut nakki lähetti viestin: Zau! Grillikelit vähän köpöset. Lähdin etelään. Nähdään! #nakkimysteeri

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja