Naisen lentokoneessa saama ruoka oli kenties kaikkien aikojen pohjanoteeraus: "Todella säälittävää"

Lentokoneruoka lentokone ruoka
Kuvan lentokoneruoka ei liity tapaukseen. Shutterstock

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Carolyn Saunders jakoi Twitterissä kuvan saamastaan lentokoneruoka-annoksesta. Kasvisruoka-annos ei ollut aivan sitä, mitä nälkäinen lentomatkustaja oli odottanut.

Lentokoneruoka yltää harvoin gourmet-ravintolaruoan tasolle, mutta jonkinlaiset laatustandardit olettaisi silti yläilmoissakin tarjoiltavassa sapuskassa olevan. 

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Carolyn Saunders järkyttyi saadessaan eteensä varsin vaatimattoman kasvisruoka-annoksen British Airwaysin lennolla Vancouverista Lontooseen. 

Jos päivitys ei näy, katso se täältä. 

– British Airways, tämä on surullinen kasvisruoka-annos, joka oli mielestänne sopiva tarjoiltavaksi pitkällä lennolla Vancouverista Lontooseen. Söisittekö itse tätä? Söisikö kukaan tätä? Maustamatona tofua, maustamattomalla riisillä ja minimaissia purkista? Miksi oletatte, että kasvissyöjät eivät pidä ruoasta? Pliis, pystykää parempaan, Saunders tilitti Twitter-päivityksessään.

British Airways reagoi Saundersin uutiskynnyksen ylittäneeseen somepäivitykseen seuraavana päivänä julkaisusta.

– Voi ei! Tuo on hieman surullinen annos tosiaan, lentoyhtiöstä kommentoitiin ja pyydettiin Saundersia tarkentamaan vielä yksityiskohtia annokseen ja lentoon liittyen.

Saunders kertoi Twitterissä lentoyhtiölle lentoemännän pelastaneen lopulta tilanteen etsimällä naiselle toisen annosvaihtoehdon.

– Mutta tämä oli todella säälittävää ja tätä tapahtuu kasvissyöjille todella usein. Pliis kertokaa ruokavalmistajallenne, että me emme ole mitään pupuja. Me pidämme kunnon lämpimästä ruoasta. 

Twitter-käyttäjä Jared Hill lohdutti Saundersia julkaisemalla  keskusteluun kuvan British Airwaysin bisnesluokan kasvisruoka-annoksesta. Ilmeisesti kalliimman luokan lipun ostamalla saa nauttia täsmälleen saman annoksen, mutta oikealta posliinilautaselta.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä. 

Lähde: Mirror

***

Suomessa lentokoneruoka on onneksi yleensä hieman tasokkaampaa. Katso, miten se valmistuu: 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja