Näinkö parsakaali pitäisi pilkkoa? Tässä kikka, joka tehoaa yleiseen ongelmaan!
Tiktokkaaja jakoi vinkkinsä siihen, miten parsakaalin voisi pilkkoa ilman sotkua, kertoo Metro.
Videolla: Näin pakkaat jäätelön mukaan helteellä!
Australalaisnainen julkaisee TikTok-tilillään kokkausaiheisia videoita. Hiljattain hän jakoi niksinsä siihen, miten parsakaalin voi pilkkoa ilman sotkua.
– Onko teistäkin tosi ärsyttävää se, että parsakaalia pilkkoessa pieniä murusia leviää ympäriinsä, hän kysyy videolla.
Tähän vinkiksi hän neuvoo toimimaan seuraavasti: kasta parsakaalin vihertävä pää kiehuvaan veteen muutaman sekunnin ajaksi ennen pilkkomista.
– Nyt sen pitäisi pysyä koossa nätisti ja sotkea paikkoja vähemmän, hän lisää.
Ainakin videon perusteella kikka näyttäisi toimivan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Niksiä kiitellään ja ihmetelläänkin
Niksivideota on katsottu yli 570 000 kertaa. Monen mielestä se voisi tosiaan olla kätevä tapa.
– Vau, tosi hyvä idea! Aion todellakin kokeilla tätä! hehkutti eräs.
– Voi että, miksi et kertonut minulle tätä puoli tuntia sitten! huokaisi eräs.
Jotkut hämmästelivät naisen toimintaa ylipäätään.
– Syötkö sinä parsakaalia raakana? päivitteli eräs.
– Mutta tuon jälkeenhän minulla on kattilallinen kiehuvaa vettä ihan turhaan, ihmetteli joku.
Eräät videon nähneet ehdottivat myös toisenlaisia tapoja selvitä ilman parsakaalisotkua.
– Tai sitten vain pidät sitä ylösalain ja leikkaa kukinnot irti varresta, vinkkasi joku.
– Kultaseni, sen kuin vain leikkaat kukinnot irti vaaleammasta varsiosasta, opasti toinenkin.
Lähteet: Metro, @monmackfood/TikTok
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti