Näinkö parsakaali pitäisi pilkkoa? Tässä kikka, joka tehoaa yleiseen ongelmaan!
Tiktokkaaja jakoi vinkkinsä siihen, miten parsakaalin voisi pilkkoa ilman sotkua, kertoo Metro.
Videolla: Näin pakkaat jäätelön mukaan helteellä!
Australalaisnainen julkaisee TikTok-tilillään kokkausaiheisia videoita. Hiljattain hän jakoi niksinsä siihen, miten parsakaalin voi pilkkoa ilman sotkua.
– Onko teistäkin tosi ärsyttävää se, että parsakaalia pilkkoessa pieniä murusia leviää ympäriinsä, hän kysyy videolla.
Tähän vinkiksi hän neuvoo toimimaan seuraavasti: kasta parsakaalin vihertävä pää kiehuvaan veteen muutaman sekunnin ajaksi ennen pilkkomista.
– Nyt sen pitäisi pysyä koossa nätisti ja sotkea paikkoja vähemmän, hän lisää.
Ainakin videon perusteella kikka näyttäisi toimivan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Niksiä kiitellään ja ihmetelläänkin
Niksivideota on katsottu yli 570 000 kertaa. Monen mielestä se voisi tosiaan olla kätevä tapa.
– Vau, tosi hyvä idea! Aion todellakin kokeilla tätä! hehkutti eräs.
– Voi että, miksi et kertonut minulle tätä puoli tuntia sitten! huokaisi eräs.
Jotkut hämmästelivät naisen toimintaa ylipäätään.
– Syötkö sinä parsakaalia raakana? päivitteli eräs.
– Mutta tuon jälkeenhän minulla on kattilallinen kiehuvaa vettä ihan turhaan, ihmetteli joku.
Eräät videon nähneet ehdottivat myös toisenlaisia tapoja selvitä ilman parsakaalisotkua.
– Tai sitten vain pidät sitä ylösalain ja leikkaa kukinnot irti varresta, vinkkasi joku.
– Kultaseni, sen kuin vain leikkaat kukinnot irti vaaleammasta varsiosasta, opasti toinenkin.
Lähteet: Metro, @monmackfood/TikTok
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta