Tiktokkaaja jakoi vinkkinsä siihen, miten parsakaalin voisi pilkkoa ilman sotkua, kertoo Metro.
Videolla: Näin pakkaat jäätelön mukaan helteellä!
Australalaisnainen julkaisee TikTok-tilillään kokkausaiheisia videoita. Hiljattain hän jakoi niksinsä siihen, miten parsakaalin voi pilkkoa ilman sotkua.
– Onko teistäkin tosi ärsyttävää se, että parsakaalia pilkkoessa pieniä murusia leviää ympäriinsä, hän kysyy videolla.
Tähän vinkiksi hän neuvoo toimimaan seuraavasti: kasta parsakaalin vihertävä pää kiehuvaan veteen muutaman sekunnin ajaksi ennen pilkkomista.
– Nyt sen pitäisi pysyä koossa nätisti ja sotkea paikkoja vähemmän, hän lisää.
Ainakin videon perusteella kikka näyttäisi toimivan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
