Nainen tilasi kakun – käsittämätön teksti sen päällä hämmentää

kakun tilaaminen epäonnistui
Viestintä tilausten yhteydessä ei aina toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvituskuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Twitter

Vaikka kakkujen koristelu on muotia, joskus sitä haluaa vain kakun ilman sen kummempia krumeluureja. Se ei kuitenkaan ole aina niin yksinkertaista kuin kuvitella voisi.

Osa kakkuja valmistavista yrityksistä on ilmeisesti sitä mieltä, että mainittiin se tilauksessa tai ei, kakku on tekstein koristeltava.

Näin voi päätellä intialaisnaisen tapauksesta, jossa syntymäpäiväsankari tilasi Zomato-yhtiöltä itselleen täytekakun ilman pyyntöä koristekirjailuista.

– Tilatessani Zomatolta syntymäpäiväkakkua en eritellyt haluavani siihen mitään viestiä. Päättelen kuitenkin leipojan lukeneen Zomato-profiilistani yleisohjeeni ruokatilauksia koskien ja toimineen sen mukaisesti, Priya Iyengar kirjoittaa Twitter-tilillään.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

Hämmentävään lopputulokseen on kirjailtu tekstit ”ei valkosipulia” ja ”ruoan täytyy olla tulista”. Näky ei miellyttänyt syntymäpäiväsankaria, joka julkaisi kuvan ilmestyksestä Twitter-tilillään ja valitti asiasta Zomatolle.

Yhtiö otti pian yhteyttä naiseen asiaa pahoitellen. Asia saatiin loppujen lopuksi selvitettyä huumorilla ja uudella kakulla.

"Pahoittelut Zomatolta. Kakku ei ole tulinen." Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja