Nainen tilasi kakun – käsittämätön teksti sen päällä hämmentää
Vaikka kakkujen koristelu on muotia, joskus sitä haluaa vain kakun ilman sen kummempia krumeluureja. Se ei kuitenkaan ole aina niin yksinkertaista kuin kuvitella voisi.
Osa kakkuja valmistavista yrityksistä on ilmeisesti sitä mieltä, että mainittiin se tilauksessa tai ei, kakku on tekstein koristeltava.
Näin voi päätellä intialaisnaisen tapauksesta, jossa syntymäpäiväsankari tilasi Zomato-yhtiöltä itselleen täytekakun ilman pyyntöä koristekirjailuista.
– Tilatessani Zomatolta syntymäpäiväkakkua en eritellyt haluavani siihen mitään viestiä. Päättelen kuitenkin leipojan lukeneen Zomato-profiilistani yleisohjeeni ruokatilauksia koskien ja toimineen sen mukaisesti, Priya Iyengar kirjoittaa Twitter-tilillään.
Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.
Hämmentävään lopputulokseen on kirjailtu tekstit ”ei valkosipulia” ja ”ruoan täytyy olla tulista”. Näky ei miellyttänyt syntymäpäiväsankaria, joka julkaisi kuvan ilmestyksestä Twitter-tilillään ja valitti asiasta Zomatolle.
Yhtiö otti pian yhteyttä naiseen asiaa pahoitellen. Asia saatiin loppujen lopuksi selvitettyä huumorilla ja uudella kakulla.
"Pahoittelut Zomatolta. Kakku ei ole tulinen." Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.
Lähde: Mirror Online
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta