Nainen osti "kodittomalle" hampurilaisaterian – hyvä teko sai nolon käänteen

Big Mac -hampurilainen mcdonald's mcdonalds hampurilainen
Mies sai ilmaisen hampurilaisaterian. Kuvituskuva. Lehtikuva

Brittinaisen ystävällinen ele ei mennyt ihan nappiin.

Usein ihmiset kävelevät ohi nähdessään ruokaa tai rahaa pyytävän kodittoman. West Yorkshiresta kotoisin oleva Claire Varin ei kuulu heihin. Kun Varin huomasi kodittomalta näyttävän miehen istuskelevan ruoatta pikaruokaravintola McDonald'sissa, hän osti tälle spontaanisti hampurilaisaterian täysin pyytämättä.

– Asetin sen pöydälle, ja sanoin: "Tämä on sinulle." Minusta tuntui fantastiselta ja sydämeni paisui siitä, että jollain pienellä tavalla minä ehkä autoin tätä miestä, Varin kertoi The Sun -lehdelle.

Mutta sitten Varin tajusi, ettei mies ollutkaan koditon.

Kodittomuuden puolesta puhuivat Varinin mielestä miehen parta ja reppu sekä se tosiasia, että tämä söi ketsuppia suoraan annostelijasta. Varin ymmärsi erheensä vasta, kun McDonald'sin työntekijä tuli tuomaan miehelle aterian, jonka tämä oli tilannut.

– Olin häpeissäni. Minusta tuntui, että voisin kuolla häpeästä. Halusin reiän avautuvan alleni, Varin muistelee.

Naisella ei ole aavistustakaan siitä, söikö mies lopulta ilmaisen ateriansa, sillä hän liukeni paikalta. Varin ei aio enää käydä samassa pikaruokaravintolassa tavalliseen tapaansa aamuisin, sillä hän pelkää törmäävänsä mieheen uudelleen.

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja