Nainen joi kahvin joukossa järkyttävät 45 palaa sokeria päivässä – tältä hän näyttää luovuttuaan tavastaan

shutterstock_292994171
Moni maustaa kahvinsa sokerilla. Shutterstock

Brittinaisella oli aiemmin tapana nauttia peräti 15 kuppia kolmella sokeripalalla maustettua kahvia päivässä. 

Unettomuudesta kärsinyt  Lorraine O'Loughlin oli omaksunut hyvin epäterveelliset ruokarutiinit hoitaessaan kolmea lastaan. Vähitellen hänen rutiininsa olivat ajautuneet sille tolalle, että sokerilla makeutettua kahvia tuli nautittua lukuisia kupillisia päivässä.

O'Loughlinilla oli muun muassa tapana jättää aterioita välistä ja korvata väliin jääneitä aterioita erilaisilla snackseillä ja suklaalla. Kaiken kukkuraksi unettomuudesta kärsinyt nainen joi päivässä käsittämättömät 15 kuppia kahvia – joista jokaiseen hän lisäsi kolme sokeripalaa.

Paino putosi liki 50 kiloa

Päivittäin nautittu hurja kofeiinimäärä ei kuitenkaan tehnyt O'Loughlinin olosta pirteää. Britannialaisen perheenäidin olo ei ollut sokeripitoista ruokavaliota noudatettaessa kovin hyvä ja nainen päätti tiukasti muuttaa elämäntapansa.

Kun O'Loughlin korjasi ruoka- ja juomarutiininsa, lähti hänen painonsa vähitellen putoamaan. Tähän päivään mennessä nainen on karistanut huikeat 48 kiloa painostaan.

Katso ennen- ja jälkeen kuva perheenäidistä!

nainen
Copyright: Caters News Agency Ltd. Photographer: Mercury Press.
nainen2
Copyright: Caters News Agency Ltd. Photographer: Connor OReilly/Mercury Press.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja