Mainos
Mainos

Nainen joi yli 3 litraa vettä päivässä kuukauden ajan: "Näytän aivan eri ihmiseltä"

42-vuotias perheenäiti päätti juoda vettä vähintään kolme litraa päivässä kuukauden ajan. 

Vesi on tärkeää kehon hyvinvoinnille ja myös ulkonäölle. Tämä on tuttu mantra, minkä vuoksi moni kanniskeleekin nykyään vesipulloa mukanaan. Brittiläinen Sarah Smith päätti juoda vähintään kolme litraa päivässä kuukauden ajan. 

Smithin tavoitteena oli juoda vähintään kolme litraa päivittäin ja hän jakoi sen viideksi tuopilliseksi, jotka hän joi pitkin päivää. 

– Silmieni alla on mustat renkaat, minkä vuoksi näytän väsyneeltä. Ihoni on ryppyinen ja punertava, eikä ihoni ole kiinteä. Jopa huuleni näyttävät ryppyisiltä.

"Olen kuin eri ihminen!"

Jo viikon kuluttua Smith huomasi eroja entiseen. Hänen huomasi virtsansa olevan ikään kuin "puhtaampaa" ja uskoi sen johtuvan munuaisten tehostuneesta toiminnasta. Lisäksi hänen suolensa toimi tehokkaammin ja hän huomasi saavansa yhtäkkiä paljon finnejä kasvoihinsa, minkä hän uskoi johtuvan elimistön puhdistusreaktiosta. 

Myös Smithin kärsimät päänsärkykohtaukset vähenivät ja jäykkyys, joita nainen toisinaan tunsi nivelissään väheni huomattavasti. 

Seuraavalla viikolla Smith kiinnitti huomiota ihoonsa – sekä väri että pinta olivat tasaisemmat. Lisäksi hänen vatsansa oli littemämpi ja selluliitin määrä väheni jopa siinä määrin, että hänen aviomiehensäkin huomasi eron. 

Toisen viikon jälkeen ihon rypyt ja tummat silmänaluset olivat lähes hävinneet. Hän näytti terveeltä ja hänen ihonsa hehkui. Tämän lisäksi hän söi vähemmän, sillä hän tunsi selkeämmin milloin nälkä oli todellisuudessa janoa, ei nälkää. Kun hän joi riittävästi, hän ei myöskään syönyt enempää kuin oli tarve. 

Neljän viikon jälkeen ero entiseen oli uskomaton. 

– En voi uskoa muutoksia kasvoissani! Näytän aivan eri ihmiseltä. Tummat silmänaluset ja ihon läikät ovat kadonneet. Ihoni on lähes yhtä hehkuva kuin silloin, kun olin lapsi. Muutos on yksinkertaisesti uskomaton!

Ulkonäön muutoksen lisäksi Smith kertoo kokevansa olonsa nyt onnellisemmaksi, terveemmäksi ja energisemmäksi. 

Ehkä vedenjuonti onkin tämän pikkujoulukauden paras kauneusvinkki?

Korjaus 7.11.2016 klo 8:40: Tarkennettu Smithin juomaa vesimäärää kolmeksi litraksi.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja