Nainen hakee ravintolalta yli 40 000 euron korvauksia – syynä liian tulinen lasagne

lasagne
Lounaslasagne aiheutti eräälle naiselle fyysisiä ja psyykkisiä vammoja. Shutterstock

Nainen hakee italialaiselta ravintolalta yli 40 000 euroa korvauksia lounaasta, jonka syöminen aiheutti hänelle sekä fyysisiä vammoja että psyykkistä ahdistusta. 

One pot -lasagne onnistuu vähällä vaivalla ilman esivalmisteluja. Katso videolta vinkki nopeaan ja herkulliseen arkiruokaan!

Tapahtumaketju sai alkunsa yhdysvaltalaisen Theresa Thomas ollessa syömässä myöhäistä lounasta yhdessä aviomiehensä kanssa. Yhtäkkiä ruoan sisältämää tulista kastiketta lensi naisen kädelle jättäen jälkeensä ikäviä iho-oireita. 

Nyt nainen syyttää tapauksesta ravintolan huolimattomuutta ja vaatii korvauksia niin lääkärilaskuihin kuin henkiseen kärsimykseen. 

Tapauksesta aiheutui fyysisiä ja psyykkisiä vammoja

Oikeuteen 3. huhtikuuta jätetyssä tapauksessa selitetään, että naisen vasen käsi oli levännyt hänen sylissään samalla, kun hän oli työntänyt oikealla kädellään haarukan ruokaan. Tämän seurauksena lasagnen sisältämää kastiketta oli lentänyt naisen vasemman käden päälle aiheuttaen ihon turpoamista ja palovammoja.

Fyysisen tuskan lisäksi Thomas kertoo kärsineensä tapauksen vuoksi myös psyykkistä ahdistusta, eikä hän pystynyt palaamaan lounaan jälkeen töihin. Oikeusjutun mukaan Thomas oli joutunut maksamaan kalliita lääkärilaskuja, jotka olivat seurausta vain ja ainoastaan ravintolan huolimattomuudesta.

Nainen syyttää ravintolaa huolimattomuudesta valmistaessaan asiakkaille kuumaa ja ”vaarallista” ruokaa, josta ei oltu varoitettu etukäteen ennen tarjoilua.

Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun hyvin suosittu ja arvostettu ravintola on saanut valituksia kyseisestä lasagnesta.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!