Nainen hakee ravintolalta yli 40 000 euron korvauksia – syynä liian tulinen lasagne
Nainen hakee italialaiselta ravintolalta yli 40 000 euroa korvauksia lounaasta, jonka syöminen aiheutti hänelle sekä fyysisiä vammoja että psyykkistä ahdistusta.
One pot -lasagne onnistuu vähällä vaivalla ilman esivalmisteluja. Katso videolta vinkki nopeaan ja herkulliseen arkiruokaan!
Tapahtumaketju sai alkunsa yhdysvaltalaisen Theresa Thomas ollessa syömässä myöhäistä lounasta yhdessä aviomiehensä kanssa. Yhtäkkiä ruoan sisältämää tulista kastiketta lensi naisen kädelle jättäen jälkeensä ikäviä iho-oireita.
Nyt nainen syyttää tapauksesta ravintolan huolimattomuutta ja vaatii korvauksia niin lääkärilaskuihin kuin henkiseen kärsimykseen.
Tapauksesta aiheutui fyysisiä ja psyykkisiä vammoja
Oikeuteen 3. huhtikuuta jätetyssä tapauksessa selitetään, että naisen vasen käsi oli levännyt hänen sylissään samalla, kun hän oli työntänyt oikealla kädellään haarukan ruokaan. Tämän seurauksena lasagnen sisältämää kastiketta oli lentänyt naisen vasemman käden päälle aiheuttaen ihon turpoamista ja palovammoja.
Fyysisen tuskan lisäksi Thomas kertoo kärsineensä tapauksen vuoksi myös psyykkistä ahdistusta, eikä hän pystynyt palaamaan lounaan jälkeen töihin. Oikeusjutun mukaan Thomas oli joutunut maksamaan kalliita lääkärilaskuja, jotka olivat seurausta vain ja ainoastaan ravintolan huolimattomuudesta.
Nainen syyttää ravintolaa huolimattomuudesta valmistaessaan asiakkaille kuumaa ja ”vaarallista” ruokaa, josta ei oltu varoitettu etukäteen ennen tarjoilua.
Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun hyvin suosittu ja arvostettu ravintola on saanut valituksia kyseisestä lasagnesta.
Lähde: Independent
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan