Nainen ei kestänyt naapurinsa kokkailuja – haastoi oikeuteen chilin takia

chili (1)
Shutterstock

Isossa-Britanniassa on käynnissä erikoinen naapurisota. Tulinen ruoka on johtanut haasteeseen. 

Joanna Louise Cridlin päätti haastaa naapurinsa vuokranantajan oikeuteen liian tulisten kokkailujen takia. Cridlin sanoo naapurinsa käyttävän ruoanlaitossa niin paljon tulista chiliä, että naisen on vaikea hengittää ja hän on tukahtua pistävään hajuun. Cridlin on päättänyt haastaa vuokranantajan oikeuteen, koska tämä ei ole auttanut ongelman ratkaisemisessa. Hän toivoo haasteellaan saavansa naapurinsa ruoanlaiton kuriin.

Cridlinin mukaan chilin aromit valloittavat hänen asuntonsa jopa kahdeksaksi tunniksi sen jälkeen, kun naapuri on harrastanut kokkailua. Pistävät aromit ovat pakottaneet naisen juoksemaan parvekkeelle haukkomaan happea, kun hän on alkanut kärsiä hengitysvaikeuksista. 

Cridlin ja hänen tulista ruokaa rakastava naapurinsa asuvat viktoriaanisessa talossa, joka on muutettu kerrostaloasunnoiksi lähes 40 vuotta sitten. Cridlin sanoo elämänsä muuttuneen helvetiksi kolme vuotta sitten, kun hänen nykyiset naapurinsa muuttivat taloon.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!