Miksi boolin tekeminen koetaan niin hankalaksi, vaikka yksinkertaisimmillaan siinä kaadetaan vain muutamaa nestettä astiaan.
Onko luvassa omat tai toimiston pikkujoulut ja tehtäväksesi on suotu sekoittaa booli? Unohda ajatus vodkan ja makuvissyn kaatamisesta ämpäriin ja poimi alta baarimestarin helpot vinkit boolin tekoon.
Boolin tekeminen mietitään liian hankalasti
Baarimestari Henu Lahti ihmettelee, miksi Suomeen on iskostunut käsitys ”vodkaboolista”, joka valmistuu kaatamalla reippaasti vodkaa, makuvichyä ja omenamehua samaan astiaan.
– Juomien sekoittaminenhan on tavallaan paljon helpompaa, kuin esimerkiksi piparien leipominen. Pipareissa on vähintään se uunin lämmittäminen, taikinan kauliminen ja muottiin leikkaaminen ja vielä itse se paistaminenkin, Lahti toteaa.


