Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Näin paistat klassisen lehtipihvin

Shutterstock
Julkaistu 29.05.2016 08:03

MTV LIFESTYLE

Lehtipihvi on laklassikko, joka maistuu suomalaisille ravintoloissa. Klassikkopihvi valmistuu kuitenkin helposti myös kotikeittiössä.

Makuja.fi vieraili Pickalan ABC-liikennemyymälässä selvittämässä, kuinka suomalaisten suosikki, lehtipihvi, valmistuu ammattilaisen ottein. Ranskalaisten ja paistettujen vihannesten seurana tarjoiltavan pihvin voi valmistaa ihan tavallisessa kotikeittiössä samaan tapaan kuin ammattilainen tekee sen ravintolassa.

Lehtipihvin salaisuus on ohueksi nuijittu muoto. Toisin kuin useat muut klassiset pihvit, ohueksi nuijittua lihaa ei jätetä sisältä lainkaan raa'aksi, vaan sen pinnan paistuessa rapeaksi koko liha kypsyy.

Katso videolta, kuinka klassinen lehtipihvi valmistuu!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestäänKokki paljastaa yllättävän pihvinsyöntisäännön: "Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät"Klassinen jauheliharuoka on helppo tehdä kotona – hyvää ja herkullista!Kokeile! Huippukokkien suosima "voikikka" tekee pihvistä huippuhyvän – "täydellinen maku lihaan"Hans Välimäen vinkit lehtipihvin grillaamiseen: "Täytyy olla tarkkana"Mehevän burgerin salaisuus – yleinen virhe johtaa väistämättä kuivaan lopputulokseen
LihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • Eilen07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos

  • 5.9.17:31
    Mitä ihmettä?

    Vegaanin palopelastajan ensimmäinen työpäivä: 20 000 kiloa palavaa pihviä

  • 18.8.10:36
    Ruoka

    Valmislihiksessä täytettä alle ruokalusikallinen: "Voiko tätä muka kutsua lihapiirakaksi?"

  • 13.8.20:06
    Sairaudet ja taudit

    Atrian tilalla sikaruttoa – jo toinen tapaus tänä kesänä