Näin joulukinkulle pitää tehdä sulatuksen jälkeen – älä paista ennen!

joulukinkku 5
MTV

Millaisia esivalmisteluja joulukinkku vaatii ennen kuin sen voi laittaa uuniin? Katso videolta vinkit kinkun käsittelyyn.

Kun joulukinkku on sulatettu, on aika ryhtyä paistopuuhiin! Joulukinkun paistaminen ja kinkun kuorrutus ovat kuitenkin vasta viimeisiä valmistusvaiheita: ennen kuin kinkku päätyy uuniin, tulee varmistaa, että kinkku on varmasti paistovalmis. Kinkun sisälämpötilan tulee olla noin +10 astetta.

Kaikkein oleellisinta on, että kinkun paistossa käytetään apuna paistomittaria. Mutta mihin kohtaa kinkkua se pitää tökätä? Katso videolta vinkit joulukinkun esivalmisteluun.

Uusinta: Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2017. Videolla esiintyy silloinen HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!