Näin joulukinkulle pitää aina tehdä sulatuksen jälkeen – älä paista ennen!
Millaisia esivalmisteluja joulukinkku vaatii ennen kuin sen voi laittaa uuniin? Katso videolta vinkit kinkun käsittelyyn.
Kun joulukinkku on sulatettu, on aika ryhtyä paistopuuhiin! Joulukinkun paistaminen ja kinkun kuorrutus ovat kuitenkin vasta viimeisiä valmistusvaiheita: ennen kuin kinkku päätyy uuniin, tulee varmistaa, että kinkku on varmasti paistovalmis. Kinkun sisälämpötilan tulee olla noin +10 astetta.
Kaikkein oleellisinta on, että kinkun paistossa käytetään apuna paistomittaria. Mutta mihin kohtaa kinkkua se pitää tökätä?
Katso videolta vinkit joulukinkun esivalmisteluun.
Uusinta: Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2017. Videolla esiintyy silloinen HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa