Myyntivalttina vähäpukeiset miehet – tässäkö tulevaisuuden hittiravintola?

tarjoilija
Shutterstock

Yhdysvaltoihin vastikään avattu ravintola lupaa tarjota herkullisen ruoan lisäksi myös silmäniloa kaikille miesvartaloista pitäville.  

Olet varmasti törmännyt maailmalla ravintoloihin, joissa tiukkoihin toppeihin ja mikroshortseihin pukeutuneet naistarjoilijat palvelevat miesvoittoista asiakaskuntaansa. Naisille vastaavat ravintolat ovat sen sijaan olleet kiven alla.

Nyt asia on kuitenkin korjattu, sillä uusi texasilainen ravintola lupaa tarjota ruoan lisäksi silmäniloa kaikille miehistä kiinnostuneille. Dallasissa sijaitsevassa Tallywacckers-ravintolassa kaikki tarjoilijat ovat nimittäin miehiä, eivätkä arkaile esitellä vartaloaan.

Valitse oma tarjoilijasi

Aivan erityiseksi ravintolan tekee myös se, että asiakas saa valita omaa silmäänsä miellyttävän tarjoilijan. Tarjoilijat ovat kaikenikäisiä sekä kaikenkokoisia miehiä, joiden työasuun kuuluvat lyhyet shortsit ja t-paita.

Asiakkaiden ei tarvitse tyytyä pelkkään tavalliseen tarjoiluun, vaan näiden miesten työnkuvaan kuuluu myös lihasten pullistelu. Aika ajoin miehet saattavat myös intoutua heittämään paidat päältään.

Vihjailevaa pubiruokaa

Ravintola tarjoilee perinteistä pubiruokaa, kuten voileipiä ja hampurilaisia. Myöskään ruoka-annokset eivät varmaan jää monelta täysin huomioimatta, sillä annokset on nimetty ravintolan tyylille ominaiseen, hieman vihjailevaan sävyyn. Miltä kuulostaa S&M -hampurilainen?

Aivan ainutlaatuinen ravintola ei kuitenkaan ole, vaan samanlainen konsepti on nähty myös esimerkiksi Tokiossa, jossa jonoa kerrytti lihaksikkaiden miesten pyörittämä Macho Cafe -niminen ravintola.  

Nähtäväksi jää koska tämä mielenkiintoinen konsepti yltää pohjolaan saakka. 

Lähde: Washingtonpost

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja