Muuttaa käsityksesi sipulirenkaista – varoitus, tähän pekoniseen reseptiin jää koukkuun!
Sipulirenkaat ovat monen suosikkipurtavaa, mutta miltä kuulostaisi, jos voisit taikoa lempiherkustasi hetkessä entistäkin paremman? Pekonilla se onnistuu!
Oletko jo kokeillut karamellisoituja pekonisiivuja?
Kun koukuttava naposteltava yhdistetään aina yhtä herkullisen pekonin kanssa, saadaan tämän kesän hittiherkku. Pekonisia sipulirenkaita voi tarjoilla sellaisenaan, dippikastikkeen kera tai vaikkapa grilliruoan lisukkeena.
Pekoniset sipulirenkaat
1 iso sipuli
12 viipaletta pekonia
0,5 dl ruskeaa sokeria
1/2 tl cayennepippuria
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti foliolla ja aseta ritilä uunipellin päälle. Näin varmistat, että rasva ei pääse valumaan ritilän päällä kypsentyvistä sipuleista uunisi pohjalle.
Leikkaa sipulit paksuiksi renkaiksi. Sekoita sokeri ja cayennepippuri lautasella. Kääntele pekoniviipaleet sokeri-mausteseoksessa. Kääri sipulirenkaat pekoniin ja kypsennä uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes pekoni on rapeaa.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa