Muutakin kuin smoothieita – valmista myös nämä herkut tehosekoittimessa!

vihannesdippi
Shutterstock

Lojuuko tehosekoittimesi käyttämättömänä? Pyyhi pölyt ja nappaa laite käyttöön!

Tehosekoitin ei ole vain aamusmoothiesi valmistusta varten, voit valmistaa sillä myös vaikkapa kastikkeita ja dippejä. Testaa seuraavat Glamourin reseptit!

Paprika-cashew-kastike: Laita tehosekoittimeen 1,2 dl vettä, 2,4 dl cashewpähkinöitä, 1 pieni, paahdettu punainen paprika, 2 rkl sitruunamehua, ripaus merisuolaa, 4 rkl pilkottua sipulia, ripaus valkosipulijauhetta ja ripaus mustapippuria. Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Tarjoile ranskalaisten tai bataattiranskalaisten kera.

Avokadokastike salaatille: Laita tehosekoittimeen 1 iso avokado, 4 rkl oliiviöljyä, 4 rkl vettä, 1 rkl hienoksi pilkottua persiljaa, 1 sitruunan mehut, 1 1/2 tl hunajaa ja merisuolaa sekä pippuria maun mukaan. Sekoita, kunnes kastike on tasaista ja tarjoile lehtikaalisalaattien kera.

Vihannesdippi: Laita tehosekoittimeen 1,2 dl hampunsiemeniä, 2 keskikokoista, pilkottua kesäkurpitsaa, 1 pieni valkosipulinkynsi, 2 rkl tuoretta korianteria, ripaus jauhettua kuminaa, puolikkaan sitruunan mehut sekä merisuolaa ja pippuria maun mukaan. Sekoita, kunnes dippi on tasaista ja tarjoile raakojen vihannesten kera.

Sittenkin jotain juotavaa? Katso reseptit:

LUE MYÖS:

Lähde: Glamour

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.