Muumimamman pannukakkuja ja suomalaista vodkaa – japanilainen kahvila hämmästyttää

Muumikahvila pääkuva
Kahvilassa voi nauttia virvokkeita vaikka Muumimamman vieressä. Instagram / ines_song

Monet japanilaiset rakastavat tunnetusti Muumeja. Japanista löytyykin Muumikahviloita ja -ravintoloita, joiden listoilta löytyy myös yllättäviä suomalaisia tuotteita.

Japanilaisen Moomin-kahvilan tarkoituksena on tuoda asiakas herkuttelemaan Muumien maailmaan. Kahvilassa kaikki liittyy Muumeihin.

Tove Janssonin luomat hahmot ovat erittäin suosittuja Japanissa. Japanilaisen Benelic-yrityksen Moomin-kahvilain suomeksi kirjoitettu iskulause ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle” tekeekin kunniaa Muumeille. 

Suomi on itse Muumien ja iskulauseen lisäksi edustettuna myös kahvilan ruokalistalla, sillä Suomen lippujen määrää ei ole sivuilla säästelty.

Juomavalikoimassa muutakin kuin vaapukkamehua

Hieman vahvempaa juomaa hakevat voivat valita kahvilan listalta esimerkiksi Elysée-kuohuviiniä tai Finlandia-vodkaa. "Kippis!" rohkaisee valitsemaan jonkun kuudesta Muumilaakso-drinkistä.

Juoman seuraksi voi valita Muumimamman pannukakkuja tai muita Muumiaiheisia ruokia.

Katso asiakkaiden kuvat kahvilasta!

Makuja.fi keräsi yhteen Instagram-sovelluksen käyttäjien kuvia kahvilasta ja sen tarjoamista herkuista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja