Mutkatonta ja mielettömän maukasta! Näin helposti syntyy täydellinen kastike pihville – "maku on ilmiömäinen"

Lihapullat ja helppo kastike 3:33 Lihapullat ja helppo kastike

Suussa sulava kastike syntyy sulatetusta voista ja mausteista. Tämän helpompaa ja herkullisempaa kastiketta et ole ennen kokeillut! 

VIDEO: Poimi talteen arjen herkullisimpien lihapullien resepti. 

Hyvä kastike kruunaa aterian kuin aterian, mutta erinomainen kastike tekee ateriastasi elämyksen vailla vertaa. Yksi tällainen kastike on The Novice Chef -bloggaristin pihvikastike, joka ei ole syyttä suotta noussut internetin suosituimpien kastikereseptien joukkoon.

– Se on täynnä makua, enkä ole vielä löytänyt tämän kastikkeen voittanutta. Aina kun tarjoilen pihvikastiketta vierailleni, he anelevat reseptiä, bloggaristi kertoo.

Herkullisen maun lisäksi myös helppous kuuluu tämän reseptin valttikortteihin. Sinun ei tarvitse kuin sekoittaa sulaneen voin sekaan mausteita ja odottaa hetki. Kun kastike saa seistä pöydällä muutaman minuutin, se ehtii hieman jähmettyä ja muuttua rakenteeltaan täydelliseksi lisukkeeksi niin lihalle, kanalle kuin kasviksille.

– Sinun ei tarvitse kuin sulattaa voi ja sekoittaa ainesosat yhteen kulhossa. Siinä se. Sen tekeminen ei voisi olla helpompaa ja vannon, että maku on ilmiömäinen.

Kastiketta voi jokainen tekijä muokata juuri oman makunsa mukaiseksi. Jos jokin ainesosa ei kuulu omiin suosikkeihisi, voit jättää sen hyvin pois.

"Oh My" -pihvikastike

8 rkl voita, sulatettuna
1 pieni shalottisipuli, hienonnettuna
5 ruohosipulin vartta, hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
2–3 rkl piparjuuritahnaa
2 rkl Dijon-sinappia
3 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
ripaus cayennepippuria
suolaa, pippuria

Sekoita keskenään kaikki kastikkeen ainesosat. Anna kastikkeen seistä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile pihvin tai muun liharuoan kumppanina. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat